tiistai 15. lokakuuta 2019

Tämä blogi on jatkoa blogille koirieni sirkustreenistä

Banjo on kymmenvuotias aprikoosinvärinen keskikokoinen villakoirauros, fiksu ja gentlemanni, kiinnostunut nuorempien koirien opettamisesta. Banjolla oli aiemmin vuotta vanhempi japaninpystykorvauros Vaapukka parinaan, ja kun ne olivat nuoria, niin treenasin niitä sirkukseen tähdäten, mistä aiheesta on aiempi blogini https://lukevatkoirat.blogspot.com/ . Nyt Banjo haluaa oman blogin, jotta saa omannäköisensä. Se on jo aika vanha ja fiksu, tuntuu ymmärtävän paljon ja osaavan ottaa asioita huomioon, mm on kiinnostunut filosofiasta ja lukemisesta, joten kai sen pitää antaa yrittää. Elämä sen kanssa tuntuu poikivan tarinoita ja kiinnostavia näkökulmia, oivalluksia, jotenkin lemmikkieläinmäisiä ja viisaita, joten ehkä tästä saa ihan kivan blogin.


19. elokuuta 2020   Koirieni sirkustreeni oli siis jo kymmenen vuotta sitten: 2010-2011, ja sirkusblogissa on vain lisäksi joitakin huomioita ja tarinoita sieltä täältä vuosien varrelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...