perjantai 18. lokakuuta 2019

Koiran mielipide pankeista (ja ruuanlaitto-ohjelinkki)

Tää on joku sivujuonne savonlinnalaisuuteen liittyvässä blogissani http://savolaisuudesta.blogspot.com , mutta kun sen eilen vasta kirjoitin, niin ehkä se kuuluu tähän blogiin, kai osoittamaan, että lemmikkieläimen näkökulma voi olal ihan mielenkiintoinen ja valaiseva, vaikka onkin kovin erilainen.

"17. lokakuuta 2019
Aprikoosinvärisellä keskikokoisella villakoirallani on tapana välistä jättää ruokansa yllättävän pitkäksi aikaa syömättä. Se vahtii lautastaan hiukan pankkineidin näköisenä ja tuntuu sanovan, että ruokansa on sen pankki. Em tiedä, mutta onkohan sen tarkoituksena sanoa, ettei pankkiin tallettamista ajatella oikein päin, että ruokahan on siltä pois, ei rahasta ole iloa, jos se on pankissa. Sen sijaan pitäisi kai ajatella, että ostan nyt jotakin mukavaa rahoillani, esim. että maksaa pankkivelkansa lyhennyksiä, niin saa asua kivassa asunnossa, jossa on piha, se olisi kai oikein päin miettimistä. Ja sitten halutessaan voisi vaihtaa rahanmenon muuhun, luopuisi velanmaksuista ja ko asunnosta ja myisi sen jotenkin ongelmattomasti ja käyttäisi rahansa sitten muuhun, ja tulonsa."

* * *



(17.11.2019  Nämä kaksi ovat siis vähävaraisille sopivia:)
Sopiskohan tähän linkki ostoksissa onnistumisen blogiini http://asikkaanavain.blogspot.com .
Tuossa blogissa mm kaksi ihan hyvää taito-ohettani ruuanlaittoon ym taitoihin https://asiakkaanavain.blogspot.com/2018/10/ruuanlaitto-ohjeita.html

29.10.2019   Banjolla on paha tapa nostella kimpaleina olevaa kuivaa ruokaa lautaselta jonnekin, missä se tykkää sen syödä, mutta jotenkin tapa ei ole tuntunut häiritsevältä eikä kovin likaavalta, ja niin se on saanut jäädä. Mutten itse ole yhtä ruokaorientoitunut kuin se. Se tuntuu olettavan hyvän ruuan tuovan jonkinlaisen viisaan näkemyksellisyyden, jota en ymmärrä, mutta jota joillakin ihmisillä on.
17.11.2019   Voikohan tuo ruuan tuoma näkemyksellisyys liittyä siihen, kun ostan ruokaa isosta marketista, missä vaikuttavat pitävän kunkin ruokapakettityypin sille tyypillisellä tavalla eikä esim. kaikki jugurtit samoin, niin kukin ruokapaketti, jos se on suunnattu tietyntyyppiseen elämään ravinnonlähteeksi, niin tuntuu syödessä avaavan mahdollisuuksia sellaiseen elämään, tuovan siihen sopivia ravintoaineita ja jotakin tyylin tapaista, mitä se nyt sitten onkaan, taitojern tyyppi ruuanlaittajalla ja ruuan lähtömaassa voisi se ainakin olla. Mutten varsinaisesti ole kärryillä tästä asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...