perjantai 18. lokakuuta 2019

Lampaista

banjo tuumi tänään, että tällainen sen ajatus tai mielipide pitäisi tähän blogiin kirjoittaa:
Lampailla on samantapaista kohmeloisuutta, varuovaisuutta, pienempään tilaan joutumista kuin joillakin vanhuksilla, joilta hoitohenkilökunnan ystävällinen jäsen on väärällä kohtelulla esim. väärän ihmisen seuralla uhkailemalla vienyt elintilaa pois ja joutuvat olemaan rauhallisen varovaisesti. Sitä samaa on pöhnäisyys ja lampaan villan kasvu joltain osin. Villakoirila on hiukan samaa, mutta villakoirat ovat rotuna sivistysorientoituneita ja niin niillä on sivistyksen ja nuorten koiranomistajien harrastamisen ymmärtämisen verran enemmän elämäntaitoja ja sivistyksen suojaa, mutta jotenkin pehmennettyä nekin haluaisivat, esim. kuin taide, sitä samaa kiehtovuutta, mitä suurempi taito ja suuremmaty elämäntaidot taiteen hetkittäiseen harrastamiseen tuovat.

25.10.2019   Tässä aiheessa Banjo matki minun parantamisaiheista blogiani http://parantamisesta.blogspot.com . Sen pari Vaapukka tapasi olla kovin parantamisharrastunut, ja kun Vaapukasta aika jätti, niin sen kanssa kymmenen vuotta elänyt Banjo joutui etsimään uuden lokeron toisaalta omanlaiosenaan banjomaisena ja toisaalta tottumustensa mukaan vaapukkamaisena, ja osin hakee sitä oikeaa lokeroa vieläkin. Usein tulee olo, että naapurusto kaipaa Vaapukkaa, se kun oli niin auttamisengaluinen ja ystävällinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...