perjantai 18. lokakuuta 2019

Parantamisesta

Banjolla oli tässä syksyllä poskessa ohut iho ja siihen tuli rupi, mutta nyt on uusi iho ja lähes koko alueelle jo kasvanut uusi karva vaikkei aluksi ollut. Se sanoo kasvattavansa karvaa reunoilta lähtien.

Parantamisaiheinen blogini, sopii myös eläimille, terveisiin elämäntapoihin vertaamalla syntyneitä parannusohjeyritelmiä, lääkkeettömiä, hoidottomia, heti tehoavia jos ollenkaan, jo satoihin vaivoihin: katso hakemisto (selaa sivua alaspäin, osoite muuttuu blogin kasvaessa), parannusohje pääpiirteissää "ja"-sanan jälkeen http://parantamisesta.blogspot.com .

7.11.2019   En ollut pitkään aikaan katsonut Banjon poskea, kun on ollut muuta murhetta mietittävänä, mutta kun äsken katsoin, niin oli karvapeite kaikkialla kunnollinen, laineilla ja villava, viimeisen raidan kohdalta vain muutaman millin lyhyempi kuin muualta, mutta siinäkin jo muutaman millin mittainen. Niin että ihan hyvin on parantunut. Ei ole huolta pakkasista.

29.11.2019   Tuosta blogista voisi olla iloa mm koirien synnytyksiin, ks. blogin hakemisto. 

8.2.2021   Kääpiökoiran synnytys, katso:   liian myöhäinen synnytys  ks.   A367. Polvilumpio sijoiltaan ja mielikuvat paikoilleen palaavasta & tervehtyvästä polvesta   17.8.2016  http://parantamisesta2.blogspot.com/2016/08/polvilumpio-sijoiltaan-ja-mielikuvat.html

Enemmän aiheesta synnytys saman blogin http://parantamisesta.blogspot.com kohdassa "synnytys", mutta ne siis ovat ihmisille tarkoitettuja ohjeita, vaillakokemuspohjaa, ja vaikutelmani on, että ongelmat ratkeavat tuolla Polvilumpio sijoiltaan -ohjeella. 





(7. marraskuuta 2023   https://www.amazon.com/dp/B0CLL26CN9?ref_=ast_author_dp )

.11.2023   " E-vihkosen voi kai nyt ladata osoitteesta https://www.angelfire.com/planet/paradisewins/Synnytys.docx ilmaiseksi. Mutta vihkosen myyntisivun teksti siitä puuttuu ja  vihkosen myytävän paperiversion kannen kuva olisi hyvä olemassa, kun haluaa opettaa vauvaa huolehtimaan itse synnytyksen, ainakin osin. Eivätkö vaikka isovanhemmat voisi kustantaa teille tuon vihkoseni?

"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...