keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Banjo filosofina

Banjo sanoo, että se haluaa antaa aiheita, joita ajatella, koirille etenkin mutta myös muille lemmikkieläimille ja joillekin ihmisille. Sillä on tekemistä sen kanssa, että se on harrastunut filosofiasta, mikä juontaa juurensa siihen, kun pentuna sanoin sille, että se on niin fiksu, että jos se olisi ihminen, siitä voisi tulla tavallinen akateeminen filosofi. Niin se sitten on ollut harrastunut filosofiasta ja osan aikaa katsoo akateemisen filosofin vinkkelistä tms asioita, esim. nuorempien koirien opettamista ihmismäisen objektiivisen ajattelun taidossa, mihin ajattelukurssini https://opisuomalaisuus.blogspot.com/2013/11/suomalainen-ajattelukyky-helppo-kurssi.html , eli pitkälti sama kuin rakenteet hahmottava maisemakatse, on hyvä.

 

22.10.2020   Etenkin viime kesänä, kun asunnossani oli kuuma, Banjo oli harrastunut kreikkalaisista koirista, sillä nekin osaavat filosofiaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...