tiistai 15. lokakuuta 2019

Banjolta

Pyysin Banjoa aloittamaan blogin teon jollakin tavallisella tassunjäljellä, joka on kiva, jollaista löytyymonen elämästä, ja esitystapa kertoisi jo jotakin blogista.
Aloittamisesta tuumin, että jotakin hyvää alkua pari taui muutama ekaa kohtaa, niin siitä on helpompi jatkaa ja myöhemmin saa sitten muodonkin kunnollisen.
Äsken Banjo tuumi:
"Kissa ja koira sopivat yhteen. En tiedä, miksi meillä ei ole kissaa." Tähän taustatiedoksi,e ttä rapussamme asui aiemmin tosi taitava kissaekspertti ja seudun kissat vaikuttavat kilteiltä.
 Ja:
"Mutta en tiedä, miksi me ei maalata. Haluaisin maalata. Maalasin kerran kuvan ja se kuva on aiemmassa blogissa." Banjo kirjoitti myös pari kirjainta ja numeroa sirkustreenin osana, muttei jatkanut siitä eteenpäin. Lainasin tänään kirjastosta maalaamisen oppikirjan ja tulin näyttäneeksi sen Banjollekin.

* * *

10.10.2020   Banjo sanoo, ettei pidä keskustella siitä, millaisia kissat ovat, jollei ole maininnut kissojen väriä (mikä väri ko kissalla on identiteettinä), sillä eriväriset kissat ovat erilaisia. Banjon mukaan koirat ovat paljon enemmän samalla lailla seuraa pitäviä väristä ja rodusta riippumatta.

Me emme hanki kissaa, koska minä en ole kissaihmisiä vaan koiraihmisiä, ovat kaikki tutut aina tuumineet, vaikka muille olisivat suositelleet kissaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...