perjantai 18. lokakuuta 2019

Lukutaito

Banjo on lukutaitoinen ja osaa koota kirjainkuutioista sanoja, minkä opettamisesta katso sirkusaiheinen blogini http://lukevatkoirat.blogspot.com . Se tykkää, kun sille laittaa sanomalehden aukeaman luettavaksi, joten olen tavannut jättää lehtiä lattialle, niin sen mielestä on luksusta. Lehti. jota se lukee ja jonka toimittajista se etenkin on kiinnostunut on Savonlinnan paikallinen sanomalehti Itä-Savo, josta se tuntuu pitävän ja jota se tuntuu arvostavan. Mutten nyt varmaan osaa näyttää toteen, että se lukee, mutta kyllä se on harrastunut lehdistä, filosofian kirjoista yms, jopa runoista. Mutta tässä kuvassa vain heitin lehden sen eteen ja otin kuvan, mutta se oli näöhnyt kannen jo aiemmin.

Banjo huomautti, että "ne luulee, että mä vaan luen, mutt nyt mä oon alkanut bloggaamaan." Piste.
Jos joku tästä ajattelee, että siinäpä pilalle hemmoteltu otus, niin ei kai se niin ole. Sillä on ollut mahdollisuus itsensä sivistämiseen ja se on yleensä tuottanut hyvää laatua. Jos se haluaa blogata, niin se on pikemminkin tasa-arvoasia, ei todellakaan kurinpidon paikka. Moni haluaa kuulla, mitä koira tai muu lemmikkieläin ajattelee. Ainakin myös koiria kiinnostaa kuulla sellaisesta.

23.10.2019   En siis ole tavannut komentaa Banjoa lukemaan, vaan jos se joskus on ollut kiinnostunut lehdestä, niin avannut lehdestä jonkin kivan (aina kuvallisia) aukeaman ja jättänyt lehden siihen, puuhannut muuta. Banjo on lehteä vähän katsonut ja siinä se, mutta tuntunut tuumivan, että hienoa, hienoja lehdet ja tuntunut jotenkin olevan kärryillä aiheista, ainakin monesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...