perjantai 21. helmikuuta 2020

Kuvia

https://picturesfrommyhome.blogspot.com/2018/02/pictures-from-my-home.html




Banjoa pelottavat eläinlääkärit kamalasti, jonkinlaisian aihettoman hoitoon joutumisen ja uudelle omistajalle joutumisen syövereinä. Se sanoo, että' poissaollessani vihamieliset ihmiset käyvät juttelemassa sen kanssa ja uhkailevat, kohtelevat kaltoin ja koettavat solmia sen juonin tekemään epäviisaasti, missä usein onnistuvatkin. Niin ettei blogin pitäminen kai ollut niin onnistunut idea, ei ainakaan helppo juttu. Parempi blogi kai tulee, kun minö kirjoitan blogia ja Banjo kertoo juttuja, joita sitten voin blogissa lainata. Mutten sitten tiedä, miten paljon johtuu siitä, että meiltä kuoli viime kesänä japaninpystykoirvam vaalivainen valkoinen otus, mutta se oli kyllä niin parantamisharrastunut kuin jonkinlaien parantolan vastaanotto olisi ollut omassa olohuoneessa tai keittokomerossa, niin että tavallaan on paljon kevyempää ilman sitä, mutta ero vahtikoiran ja seurakoiran vöälillä tuntuu vahvasti.
Viikon päästä vois jo trimmata, kunhan tietää, että kovat pakkaset eivät enää tule. Voisko tosta koirasta ajatella, että jos se on hyvä ajattelemaan ja omasta puolestaan filosofi, vähän niin kuin akateeminen filosofi, niin se kenties juttelee ihmistenja eläinten kanssa vähän niin kuin filosofi tekee teoreettisen filosofian alalla, ja niin se tavallaan kai pitää filosofin vastaanottoa varsin monelle, sellaista,missä voi ajatella elämän niitä asioita, joita haluaisi ajatella mutta jotka vaativat hyvää ajattelukykyä.
Filosofin vastaanotosta tuli mieleeni blogini http://asiakkaanavain.blogspot.com . On kai niin, että jos vain summittain aloittaa yritystoiminnan, niin usein kai käy niin, ettei tule asiakkaita melkein ollenkaan. Tarttis olla jokin oman elämän juonne, joka tuo edes vähäistä rahaa ja joka laajenee luonnostaan yritystoiminnaksi, esim. filosofin vastaanotoksi. Tai sitten tarttis tuntea jokin paikka tai seutu, jonne tulee muusta syystä väkeä, joka mieluusti tuon tekemisen ohessa juttelisi filosofin kanssa, vaikka se maksaisi. Ja tarttis pitää työtila- ym kulut niin olemattoman pieninä, ettei tarvitsisi pyytää isoa maksua vaan mahdollinen asiakaskunta olisi paljon laajempi. Ja tarttis pitää juttelemisesta ja tuoda siihen hyvä anti toiselle osapuolelle filosofin vastaanotolle sopivan tyyppinen, niin aihe kenties rönsyilee ammatiksi, jotenkin rikkaammaksi aihepiiriksi.

27.2.2020

Pesin banjon tänään. Tänään oli aamulla -15C mutta iltapäivällä' paistoi aurinko, ja niin kovempia pakkasia ei varmaankaan enää tule. Banjo kaipaa vielä pitkää turkkia. Trimmaan sille kevätturkin sitten, kun tämä alkaa käydä kuumaksi tai jumiutuneen raskaaksi.
Banjo on ollut kiinnostunut Savonlinnan 2026-kulttuuripääkaupunkihankkeesta.
28.2.2020   Mielestäni lemmikkieläimet usein vaalivat tuolla tavoin hienoja aiheita, esim. eri ammatteja hienoina henkilöhahmoina oman harrastuneisuutensa tienoilta.

1.3.2020   Tuli mieleeni, että ehkä tässä sopassa on se mieli, että haluttaisiin Banjon mielipide filosofina,eläimenä, joka osaa ajatella objektiivisesti  ja filosofisesti, niin sen mielipide eläinsuojelusta, että miten eläinsuojelu pitäisi järjestää. Banjo sanoi, että eläinsuojelijan pitäisi kuunnella villilintuja. Ne ovat usein pihapiirin lintuja ja tietävät parhaiten, miten jokin eläin sisällä talossa voi. Jolleivät ne kehota menemään sisälle katsomaan ko eläintä, niin sisälle ei pitäisi mennä.

12.3.2020   Mikä on ollut hyväksi ajattelukyvylleni niin että varmaan sopisi filosofian alallekin, mutta on hämmästyttävästi haitannut liikunnan harrastamista, aktiivisuutta ja katselemista, on kun halusin taidemaalariksi. Mutta hyödyt kai liittyvät katselemiseen ja taulujen aiheiden miettimiseen, eivät maalaamiseen ja maalaamisen miettimiseen, jotka kai tuovat haitat. Maisemakatse, rakenteinen tunnelmatajuinen, luontoaiheita tunnelmineen, ikiaikaiset elämäntavat, maailmassa merkityksellisiä aiheita, elämänviisautta, nuoremman polven opettamista, aiheiden kantavuuden pohtimista, yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...