keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Hiiristä

Banjo sanoo hiirten olevan kuin likka. Luulen sen tarkoittavan ala-asteikäistä tyttöä: kuuntelee paljon, mitä muut sanivat, esim. äiti ja isä, on paljon kotosalla ja tavallaan elämänviisas mutta kuitenkin reippauden puutteessa jotenkin lättänä.
Banjo sanoo, ettö hiirillä on amhirinkielinen käyttöliittymä tietokoneisiin ja kännyköihin, mikä tarkoittaa kevyen kosketuksen elekielistä käyttöliittymää, jossa on sekä tekstiä vähän kuin jonkun tekemisen jälkiä, että mahdollisuus johonkin videopuhelun tapaiseen toiselle hiirelle tai joskus muullekin eläiumelle,klähinnä rotalle. Rottien se sanoo olevan kiltimpiä kuin maineensa, jotakin kotielämisen sorttista. Naapurimme nimi on summittain sellainen, jonka hiiret tunnistavat kuulemma (Banjon mukaan) sanaksi "hiirille" ja niin ollen asuisivat juuri siellä.

4.3.2020   Puolisen vuotta sitten tähän rappuun tähän kerrokseenmuutti naapuri, joka rikkoi siihen asti hyvän tunnelmailmapiirin. He ovat valittaneet koirastani, että se muka ulisee, vaikka se on aina kotona ollessani ihan hiljaa, ja ääni, josta valittavat on kai hiirten vinkunaa kuulolaitteen vahvoistamana ja mataloittamana. Aiemmin en ole vinkunaa huomannut, mutta heidän myötään on tullut jokin korkea sirinä, joka on joko jonkun heidän sähkölaitteensa tai sitten hiiret tai hyönteiset. jotka valittavat juuri, kun he tulevat mieleen. he kai sisustavat kuin laatikko, niin ettei hiirillä ole mitään kotia, minkä suojissa elellä ja minkä muotokielen myötä oppia viisaiksi ja elämänviisaiksi, ja niin hiiret valittavat ja pitävät pahanteossa meteliä. Muutoin täällä on ollut mummolamaista, oikein viihtyisää mutta tavallaan taidemaisesti vaativantasoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...