keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Joskus mietin uutta koiraa

 Katoin olikohan eilen vai joitakn päiviä sitten valkoisen keskikokousen villakoiran rotiinfoa tms netistä ja se tu tui kuin joku olisi toivonut sitä minukta, mutten kokenut osaavani sitä sosiaalusedti kantaa, en tiennyt, miten säilyttää elintila minulle ja valkouselle villakoiralle, mm pesumahfollusuus toisten kuroamatta. Ja niin japaninpystykorva plus aprikoosivillakoura näytti taas parhaalta vaihtoehdolta minulke, ja aiemmin miettimäni venäjänvinttikoira, yorkshirenterrieri, jokin shih tsun tai biewerterrierin tapainen karvapallo mutten tiedä että mikä, ja ehkä harmaanorjanhirvikoira tai suomenpystykorva tai karjalankarhukoira. Mutta metsästyskouraa en boi ottaa, ja vahtikoirataipumuksia pitöisi olla edes villakoiran verran eli kääntyä päin, olla viisaasti yksilö ja tehdä oman vikkelän ratkaisujensa mukaan yhteispeliä kanssani, olla sosiaalusesti tilanteessa kärryillä, yms, eikä vain syöttää omistaja rosvllle kuten kai venäläiset rodut tekevät. Ja terrierien turkki ln kai liian ohut ja niuden kanssa tulee kai liikaa tappelua omistajan arkeen. Esim briardia joskys mietin, mutta siirryn heti villakoiriin. Myös toyvillakoira väliin kiinnostaa. 

Terv. Hannele 

Kauheesti oon ollu jumissa, enkä siis voi hankkia uutta koiraa. Mutta mietin, että miten pääsisin jumista, ja valkoinen villakoura oli yksi, mikä toi hetkisen elämää, mutta lähinnä vain kirjoittelen englanniksi, kukn jiku osaisi vastia minua uhraamaan elämäni moisiin lisähuomautuksiin ym, vaikka kirjoituksiani luenee jo 10 000 - 15 000, en tiedä montako, mutta tuo luku nousee mieleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

My books

 29th of July 2024   Build yourself a paradise, a paradise like way of life, paradise theory and wisdom of life, lots of free advices, rewar...