tiistai 9. maaliskuuta 2021

Pitäisiköhän tehdä Euroviisu-trimmaus?

 Pesin villakoirani Banjon viime viikolla ja ajelin kunnon ym, mutta vielä on talviturkki  tänään pyryttänytkin. Kun kevät etenee ja turkki käy turhan lämpimäksi, olisi taas uuden trimmauksen aika ja keväisin se on usein ollut linnunlauluteemalla. Tänä vuonna pohdin aiheeksi myös Euroviisuja  mutten tiedä, onko se hyvä idea, kun meillä on ollut epäonnea kai Euroviisuijin liittyen. Mutta kuitenkin tässä siis ohje, jos joku muu haluaa trimmata villakoiralleen Euroviisu-tyylisen kampauksen.

Annetaan koiran juosta jaloissa tms vapaasti ja katsotaan, millaiset meiningit sillä mm ovat laulavia  laulunäkemystä omaavia  ja jätetään sellaisten hahmojen kohdalta turkki pitkäksi niin, että sillä on tilaa temmeltää. Muutamasta tällaisesta tunnelmallisesta koiran pitämästä meiningistä hahmoineen saa jo kampauksen, esim. hauska tupsu  viilettävää menoa ja hyvää mieltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...