lauantai 7. joulukuuta 2019

"Pramea ja varteenotettava"

Lisäsin jokin aika sitten blogin nimeen selvennykseksi "pramea ja varteenotettava". Näin itsenäisyyspäivän jälkeisenä päivänä huomaankin, että se vertautuu Linnan juhliin.
Banjon tyylin prameus pohjautuu siihen, että sillä on varteenotettavaa näkemystä asioista ja se on taiteellisesti harrastunut, esim. kantaa keppiä tms tajuten sen muodon rikkauden ja tunnelmallisuuden ja sen, että se on luontoelementtiä, puihinja puiden viisauteen liittyvä.
Näkemyksellisyyden varteenotettavuutta lisää, kun on monesta asiasta touchia, että millainen olisi hieno ja miksi ne ovat hienoja, ja sen tukee sekä arkijärjellä että eri elämänalojen taidoilla, välttäen ruutumallia ajattelussa ja käyttäen sen sijaan näköaistin rakennehahmotusta ja tunnelmatajua ja erilaisia viisaita lähteitä kuten vanhusten näkemystä, sivistystä, tuttavien hyvi ideoita ja luontoa.
Puvuissa tämä kai poikii sellaista kuin että tämä olisi hieno ja tästä minulla on näkemystä, mutta puku on kai vain yksi kimpale aihepiiristä, ei sen kokonaishahmo ainakaan yleensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A honey like atmosphere at home

 From my blog LearnTalents2.BlogSpot.com   " Some videos : Beetle-home, etc   Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&am...